Energetisch coaching traject

 

 

Wat ikzelf de meest waardevolle combinatie in het energetische werk vind is de samenwerking van een reading, die overgaat in een coaching, in combinatie met magnetiseren.

 

Ik ben getuige geweest van grote transformaties bij mensen die hiermee samen met mij aan de slag gingen!

Door te magnetiseren na een energetische coaching zorgt het ervoor dat alles wat gezegd is niet alleen maar woorden zijn, maar ook echt in je systeem gaat zitten.


Je gaat als het ware automatisch meer neigen naar de dingen die helpend zijn, en je bewustzijn hierin wordt helderder. Daarnaast worden meteen de niet helpende energieën opgeschoond, dus je bent als het ware in optimale staat om te ontwikkelen in de richting die je energetische stroom uit wil gaan.

 

Door dit in coaching een traject  te doen kom je op een punt waarop de energie zelf weer goed gaat stromen en ben je zelf weer bij machte om te voelen wanneer je afwijkt van je natuurlijke stroming, wanneer je voorbij gaat aan je essentie als het ware. Én ben je in staat om je weer opnieuw te verbinden met je energetische stroming waardoor je uit je oude valkuilen zult blijven en in staat bent jezelf te ontplooien tot wie je werkelijk bent!

 

Het kan dus echt een levens veranderende ervaring zijn!

 

 

Neem voor meer informatie vooral contact met me op.

info@energetischcontact.nl